• Nr. 1 webshop voor snelheidsdisplays
 • Achteraf betalen is mogelijk!*
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit en scherp geprijsd!

Snelheidsdisplays

Waarom ze de investering waard zijn

Snelheidsdisplays zijn een bewezen en effectieve manier om verkeersveiligheid te verbeteren en tegelijkertijd de verkeersstroom te beheersen. Een snelheidsdisplays toont automatisch en real-time de huidige snelheid van voertuigen, zodat bestuurders zich bewust zijn van hun snelheid en hun rijstijl kunnen aanpassen. Een snelheidsdisplay kan dus een belangrijk hulpmiddel zijn voor het bewaken en analyseren van het verkeer in uw omgeving. Snelheidsdisplaykopen.nl biedt hoogwaardige snelheidsdisplays met diverse functies die verkeersmanagement een stuk eenvoudiger maken.

Toepassingsgebieden van snelheidsdisplays

Snelheidsdisplays kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, afhankelijk van de specifieke verkeersomstandigheden en snelheidsbeperkingen. Hieronder zijn enkele veelvoorkomende toepassingsgebieden opgesomd:

Schoolomgevingen
Snelheidsdisplays kunnen helpen bij het verbeteren van de verkeersveiligheid rond scholen, waardoor kinderen veiliger kunnen oversteken.

Woonwijken
In woonwijken kan de verkeersveiligheid verhoogd worden door het plaatsen van snelheidsdisplays, waardoor automobilisten zich bewust zijn van de lagere snelheidsbeperkingen.

Bedrijventerreinen
Op bedrijventerreinen moet vaak al heel langzaam (tot stapvoets aan toe) gereden woorden, terwijl vrachtverkeer toch relatief grote stukken moeten afleggen waardoor er vaak gemakkelijk en onbewust te hard gereden wordt.

Voordelen van snelheidsdisplays

Snelheidsdisplays kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, afhankelijk van de specifieke verkeersomstandigheden en snelheidsbeperkingen. Hieronder zijn enkele veelvoorkomende toepassingsgebieden opgesomd:

Bevordering van verkeersveiligheid
Door bestuurders van gemotoriseerde voertuigen op de hoogte te stellen van hun actuele snelheid, kunnen zij hun rijgedrag aanpassen en de verkeersveiligheid verhogen.

Bevordering van naleving van snelheidsbeperkingen
Door snelheidsdisplays wordt de naleving van snelheidsbeperkingen verhoogd, waardoor het risico op verkeersongelukken en incidenten afneemt.

Kosteneffectief
Snelheidsdisplays zijn een kosteneffectieve oplossing voor verkeersveiligheid. Zij zijn eenvoudig te installeren en hebben een lange levensduur.

Aanpasbaar
Snelheidsdisplays kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende verkeersomstandigheden en snelheidsbeperkingen.

Informatief
Snelheidsdisplays bieden automobilisten real-time informatie over hun snelheid, waardoor zij beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Datacollectie en analyses

Snelheidsdisplays registreren elk voertuig wat voorbij komt. Desgewenst kun je ook instellen of je het afrijdende verkeer ook mee wilt nemen in de registratie. Er kunnen meer dan 500.000 voertuigen geregistreerd worden in één analyse. Met behulp van de NL-talige software kun je de data eenvoudig uitlezen met een Windows laptop. Met behulp van handige exports kun je de data exporteren in diverse tabellen en grafieken. Perfect voor toelichting of presentaties.

Snelheidsdisplay I-SAFE TS1
Snelheidsdisplay I-SAFE TS1

✓ Standaard met datacollectie
✓ Vrij-programmeerbaar LED display
✓ Met gNL-talige software
✓ Optioneel met Bluetooth of 3G connectiviteit
✓ Diverse voedingsopties, waaronder met zonnepaneel

Snelheidsdisplay I-SAFE TS2
Snelheidsdisplay I-SAFE TS2

✓ Standaard met datacollectie
✓ Voorzien van twee afzonderlijk instelbare LED displays
✓ Vrij-programmeerbaar LED display
✓ Met gebruiksvriendelijke NL-talige software
✓ Optioneel met Bluetooth of 3G connectiviteit
✓ Diverse voedingsopties, waaronder met zonnepaneel

Snelheidsdisplay kopen

Bekijk alle mogelijkheden en bestel eenvoudig online jouw snelheidsdisplay(s) op Snelheidsdisplaykopen.nl
Heb je advies of hulp nodig? Neem contact op via chat, mail of telefoon. Of stel jouw vraag op de productpagina!

Bekijk en bestel nu jouw snelheidsdisplay

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

SnelheidsdisplayKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4530 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops